Kindershow


Pallasso Clowns 

Pallasso circus en theater clowns      Circus act ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )  evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promotions, openin

De Pallasso clowns Erico & Marcel in een onvoorspelbare kindershow, Dit zal natuurlijk gepaard gaan met de nodige grappen van deze twee rasechte circus clowns.
Want zonder de clowns is er natuurlijk geen echte voorstelling om het publiek te laten verbazen en zeker te laten lachen….want lachen is gezond.
De Pallasso clowns Erico & Marcel weten de lachers op hun hand te krijgen en bewijzen dat een clown meer moet hebben dan een rode neus om écht clown te zijn. plezier gegarandeerd! Kortom tijd voor een lach….


Clown Erico's Doldwaze show

Clown Erico Kindershow Pallasso circus en theater clowns  Circus act ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )  evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events,
Clown Erico Clown Erico Kindershow Pallasso circus en theater clowns  Circus act ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )  evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, coope

Clown Erico brengt een van de leukste kindershows van de benelux!

CLOWN ERICO is uitgeroepen tot European Childrens entertainer of the Year!
De Knotsgekke clown voor jong en oud presenteert in deze doldwaze show een mix van humor, magie en verbazing.

Clown Erico een ongelooflijke entertainer die dolkomisch jong en oud vermaakt in een wel zeer verrassende show!
Clown Erico laat zijn wonderlijke wereld op eigen wijze aan het publiek zien. Hierbij boeit, verbaast en betrekt hij zijn publiek.
Clown Erico brengt een show vol actie en sensatie voor jong en oud.
In deze doldwaze show neemt hij het publiek mee naar een dolkomische en magische wereld waar continu wat gebeurt en de lachsalvo’s aaneengeschakeld zijn.
Deze vele malen bekroonde show vol met humor, magie en spektakel is verzekerd van een lach van zijn publiek die ze zeker niet snel vergeten.
Compleet met decor, geluid, effecten en materialen. (licht optioneel)

Tijdsduur: 1 x 60 min. Of 2 x 35 min.