Corporate & Business Events!

Pallasso realiseert perfect verzorgde en spraakmakende evenementen met een bijzonder hoge gevoelswaarde. Trendy, traditioneel, chique of actief: als inspirator en organisator zijn we je graag van dienst bij het realiseren van een succesvol evenement dat naadloos aansluit op jouw speciale gebeurtenis.

uw bijzondere bedrijfsevent, waar dan ook. Laat je verbazen door onze WOW ideeën voor dinnershows, events, personeelsfeesten, klantendagen, teambuilding en personeelsreizen, jubileumfeesten of bedrijfsuitjes.

Wij ontzorgen u van A-Z: van locatie advies tot entertainment. Maatwerk is onze kracht, en samen creëren we een feest dat naadloos aansluit op uw wensen. Dat doen we voor multinationals tot regionale bedrijven. Wat zij met elkaar gemeen hebben? Oog voor kwaliteit, originaliteit en een vlekkeloze organisatie.

Voor het aankleden van Circus decors of circusthema van uw locatie, theater, tv shows, circussen, pretparken, evenementen, feesten en nog veel meer kunt u bij ons Pallasso terecht kunt u bij Pallasso Circus & Entertainment terecht
Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan circus attributen voor verhuur zoals: Diverse Circustenten - Grote- en kleine artiesteningangen - Pistes - Podium vloeren - Gedecoreerde hekken - Circus decors en pilaren - Circus Decoratie - Tribunes...

Maar ook van shows tot aan licht en geluid en theater/evenement benodigdheden en Suikerspinapparaten - Popcorn machines - Luchtkussens en attracties zijn bij Pallasso te verkrijgen.

Ook heeft u de mogelijkheid ons complete Pallasso circus in te huren. Desgewenst met een keur aan artiesten.


Ben je op zoek naar een evenementenbureau met de beste ideeën voor jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee voor een evenement op maat.