NIEUW!!  (Meest geboekte act van 2024)

Pallasso de mega reuze loopppoppen!

De mega looppoppen Een zeer geschikte en opvallende animatie-act op feesten, braderieën, jaarmarkten, bedrijfsevenementen, festivals, events,  beurzen, circus , kermis en winkelcentra. zoals oa: feestdagen, pasen ,moederdag, winkelpromotie, winkelcentrum,

Pallasso presenteert deze zeer unieke act!

Je hebt looppoppen en looppoppen maar Pallasso de reuze olifant, Beer of andere figuren vormen een zeer bijzonder originele en komische mega attractie van maar liefst 3 meter hoog!!!!

100% opvallend entertainment gegarandeerd!!

Een eigenzinnige (circus) Olifant, Beer of een van de andere 10 karakters van maar liefst 3 meter hoog die het allemaal denkt te weten, maar zijn begeleider niet altijd daar brengt waar hij heen zou willen gaan. een verrassende act en de ultieme publiekstrekker bij uitstek die pure aanzien krijgt en vooral gezien word.

Dit is een volwaardige zeer opvallende animatie act waarbij zowel het karakter en zijn begeleider(s) interactief met zijn publiek omgaat ... komisch, vertederend maar vooral knuffelbeer waar echt iedereen mee op de foto wil.

Zij komen samen of met meerderde karakters uw locatie bezoeken, dit zorgt voor veel hilarische momenten, die zeker door uw publiek opgemerkt zullen worden. Met hun vrolijke, komische en onschuldige uitstraling weten zij iedereen voor zich te winnen en zullen veel plezier beleven aan de gekke capriolen van deze opvallande opmerkelijke act, Kortom, volop vermaak voor jong en oud !!