Acts & Entertainment:Ballonnen Entertainers & Clowns

Onze vrolijke ballonnen entertainers en clowns vermaken iedereen met hun kleurige ballonnen. In een handomdraai toveren zij van deze ballonnen allerlei leuke figuren en niet zomaar een ballonnetje maar heuse creaties. Onze ballonnen entertainers en clowns zijn mobiel en overal inzetbaar, dus geschikt voor ieder evenement.


Animatie acts

Het entertainment zal altijd op een zeer gepaste wijze gebracht worden. U kunt onze acts, acteurs en typetjes op vrijwel elke gelegenheid plaatsen. Telkens duiken ze ergens anders op en houden de gasten op een sfeervolle, komische, verfrissende, magische of ontroerende manier bezig. 

 


Ganzenparade

Pallasso presenteert de Ganzenparade.

Een doldwaze parade met onze eigenwijze ganzen, die de tamboer maître de weg zullen wijzen onder hun luide typische ganzen gekwaak. Deze ludieke act wordt gebracht in diverse thema's o.a. als clowns, paashaas, sint of kerst, middeleeuws, of traditioneel...

Een zeer leuke eyecatcher op uw evenement bijvoorbeeld in uw winkelcentrum, tijdens uw jaarmarkt, open dag, kermis, festival, evenement of braderie.

De Ganzenparade is gebaseerd op het eeuwen oude ganzenhoeden en ganzenfanfare en is een aandoenlijk, vrolijk en muzikaal gebeuren waar iedereen graag even voor stil blijft staan!.


Pallasso Circus Workshops

Op uw locatie zorgt de Pallasso Circus School voor een ultiem en interactief circus gevoel met een Circus workshop! 
Zowel kinderen als volwassenen maken tijdens deze workshop op speelse
wijze kennis met diverse circus onderdelen zoals: Acrobatiek, Eén wieler
fietsen, Koorddansen, Ballopen, Jongleren en nog veel meer.
Met als afsluiter indien gewenst u eigen show!
Wij nemen alle onderdelen zoals decor en piste mee en hebben voor elke locatie
een passende oplossing! De Pallaso Circus School is ideaal voor uw evenement, open dag, school,
personeel of familiefeest, festival of braderie onder de professionele begeleiding van Pallasso


Erico Presentator  Goochelaar Erico ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )  evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promotions, opening, bedrijfsope

Spreekstalmeesters & Presentators

"Hooggeëerd publiek!"

Een spreekstalmeester/presentator is de ceremoniemeester van uw show, programma, (bedrijfs)feest, muziekfestival, evenement, theater, circus..etc.… en in elk thema mogelijk kondigt hij o.a. uw artiesten, uitreiking of spel aan vol élégance en brengt u in de juiste sfeer soms serieus maar altijd met een vleugje humor . 


Circus artiesten en acts  Erico Spreekstal meester en presentator ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )  evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, pr

Circus Artiesten & Acts

Spanning, Sensatie, magie en humor Pallasso heeft het allemaal!

Enthousiaste, professionele artiesten. een vrolijke mix van artistiek en technisch hoog niveau.. muzikaal entertainment, acrobatiek, clownerie, jongleren en dierenacts zijn allen mogelijk.


Erico tafelgoochelaar ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel ) evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promotions, opening, bedrijfsopening, festival,

Goochelaars 

Een goochelaar kan uw feest of event een flinke boost geven. Door de verwondering in combinatie met humor ontstaat er een prettige sfeer op het feest of evenement. het gaat er vooral om de gasten te vermaken. Van tafelgoochelaar tot (illusie)show en in elk thema mogelijk het brengt een bijzondere sfeer op het feest.  goochelen heeft een hoge entertainment waarde en zal een onvergetelijke magische dag/avond bezorgen. 


Thema Entertainment

Sinterklaas, winter, kerst, 1001 nachten, middeleeuws, sprookjes, tv/film, muziek, modern, carnaval of Pasen dit is slechts een kleine greep van acts en shows uit een groot denkbare keuze.... Pallasso heeft het voor u in elk thema. Acts of shows...Laat uw fantasie de vrije loop en wij maken het voor u op maat en zo groot of klein als u wilt met onze vele mogelijkheden. 


En voor nog meer entertainment en acts met een lach...neem contact met ons op!!