Pallasso's Animatie & Comedy Show


animatie Pallasso Circus Theater Clowns Clown Erico Kindershow Pallasso circus en theater clowns  Circus act ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )

Entertainment met een Lach!

Uniek zijn de karakters van Pallasso Erico & Marcel, waar de een is ook de ander en dat zorgt voor heel veel hilariteit en komische momenten.

Ze zijn gedurende de dag en/of avond bij u feest of evenement aanwezig als komische noot en zijn de absolute sfeermakers om u en uw gasten te vermaken met de nodige lach.

Allereerst staan ze aan uw deur om de gasten op ludieke wijze te ontvangen, waarna ze door het publiek rondlopen met komische en magische acts, vol improvisatie, magie, comedy, ballonnen en vele andere verrassingen.

Maar ook zullen deze Grappige heren 1 a 2 centrale acts na wens verzorgen waar de lachsalvo's niet uitblijven.

Pallasso's animatie comedy show.. De vrolijke noot op uw feest of evenement!

Het is mogelijk in overleg om dit in elk type en of thema te verzorgen, denkt u bv. aan piccolo, gastheren, koks, ober en vele andere mogelijkheden ook meerdere artiesten zijn mogelijk. Normaal zou u 3 verschillende artiesten/acts hiervoor moeten boeken, maar Pallasso heeft het voor u gecombineerd en verweven tot een kunst waar u gasten nog lang over zullen napraten!

Is het een show of is het animatie...
Het is gewoon alles in een, oftewel een waar komisch maar verrassend spektakel.