Animatie Acts!


Pallasso's Circuspaardjes!

Pallasso's Circuspaardjes vormen een bijzonder originele en komische attractie!!!!

De Pallasso clowns komen samen met hun circuspaardjes uw locatie bezoeken, op zoek naar van alles en nog wat. Dit zorgt voor veel hilarische momenten, die zeker door uw publiek opgemerkt zullen worden. Met hun vrolijke, komische en onschuldige uitstraling weten zij iedereen voor zich te winnen en zullen veel plezier beleven aan de gekke capriolen van deze opmerkelijke act, Kortom, volop vermaak voor jong en oud !!

Inzetbaar op uw evenement/feest zoals oa: openingacts, rondlopende animatie, handjes geven, foto-actie, uitdelen van geschenkjes, etc.


Opening act Old Battle Cannon!

Pallasso presenteert een knotsgekke maar wervelde opening met het Old Battle Cannon een ouderwets oorlogskanon dat doormiddel van een lont kan worden afgevuurd.

Zodra het lont is opgebrand zal het kanon 8 shots slowfall confetti of streamers afvuren in de gewenste kleur(en). Het kanon wordt draadloos op afstand bediend en schiet 10 tot 25 meter ver! Een prachtige eyecatcher samen met Pallasso!

Het kanon wordt bediend door Pallasso of een Franse kanonnier. Tevens verzorgen wij een rode loper met afzetpaaltjes, om deze openingshandeling helemaal compleet te maken!

Opening Speelcircus!

In juli hebben we ons Speelcircus officieel geopend ❤! Wat vind jij van onze nieuwste attractie?

Posted by BillyBird Park Hemelrijk on Wednesday, September 6, 2017

Karakters & Animatie!

Het entertainment van Pallasso zal altijd met de juiste sfeer en beleving en op een zeer gepaste wijze gebracht worden daarom  kunt u onze acts, acteurs en typetjes op elke gelegenheid plaatsen.

Telkens duiken ze ergens anders op en houden de gasten op een sfeervolle, komische, verfrissende, magische of ontroerende manier bezig of bijzondere ontvangsten maar altijd de juiste sfeer weten te creëren en in staat om elk gewenst karakter gestalte te geven!  

Zeer komische animatie acts een aanvulling op uw feest!


Bellenblaas act!

Deze bellenblaas act is een vrolijke en interactieve mobiele animatie act.
De Bellen vertellen als straattheater act of show act  De kostuums zijn altijd sprookjesachtig en kan naar wens worden aangepast in diverse thema’s.
De imposante bellen zorgt voor een sprookjesachtige beleving.

Deze bellenblaas act is een magisch schouwspel van prachtige kleine, grote en super grote bellen!


Steltenlopers!

Wilt u uw gasten verbluffen met een spectaculaire act? Onze steltenlopers zullen iedereen ‘versteld’ doen staan met de beste comedy, charme en schitterende kostuums op grote hoogte. Wij bieden een variëteit aan acts en thema's aan. . Twijfel daarom zeker niet te vragen naar alle mogelijkheden voor uw ontvangst act of straatentertainment.  Hoog, Mooi, verrassend en vrolijk voor uw gasten! Ook geschikt voor het uitdelen van uw flyers en prachtig als Circus Act!


Muzikale act!

piano muziek animatie Openings act animatie kabuki Ballonnen decoratie kindershows animatie caberet variate muziek show Theater en tv Circus en circus tenten decorbouw pretpark attracties circus decor en verhuur Pallasso circus theater clowns ( Pallasso d

De Piano van de Mobiele Pianoshow staat op een verrijdbaar podium en kan echt overal staan en kan dus overal spelen!  De mobiele pianoshow is de eerste in Nederland, een mooie unieke bordeaux rode vintage piano met daarin een  geluidsinstallatie en het “State of the art” keyboard wat klinkt als een volledig orkest.

Deze act is uniek in Nederland en zeer geschikt voor o.a. jaarmarkten, winkelcentrum, braderieën, (kerst)markten en winkelcentra.

En voor nog meer entertainment en acts met een lach...neem contact met ons op!!