Animatie Acts!


Pallasso's Circuspaardjes!

Pallasso's Circuspaardjes vormen een bijzonder originele en komische attractie!!!!

De Pallasso clowns komen samen met hun circuspaardjes uw locatie bezoeken, op zoek naar van alles en nog wat. Dit zorgt voor veel hilarische momenten, die zeker door uw publiek opgemerkt zullen worden. Met hun vrolijke, komische en onschuldige uitstraling weten zij iedereen voor zich te winnen en zullen veel plezier beleven aan de gekke capriolen van deze opmerkelijke act, Kortom, volop vermaak voor jong en oud !!

Inzetbaar op uw evenement/feest zoals oa: openingacts, rondlopende animatie, handjes geven, foto-actie, uitdelen van geschenkjes, etc.


Karakters & Animatie!

Het entertainment van Pallasso zal altijd met de juiste sfeer en beleving en op een zeer gepaste wijze gebracht worden daarom  kunt u onze acts, acteurs en typetjes op elke gelegenheid plaatsen.

Telkens duiken ze ergens anders op en houden de gasten op een sfeervolle, komische, verfrissende, magische of ontroerende manier bezig of bijzondere ontvangsten maar altijd de juiste sfeer weten te creëren en in staat om elk gewenst karakter gestalte te geven!  

Zeer komische animatie acts een aanvulling op uw feest!


Steltenlopers!

Wilt u uw gasten verbluffen met een spectaculaire act? Onze steltenlopers zullen iedereen ‘versteld’ doen staan met de beste comedy, charme en schitterende kostuums op grote hoogte. Wij bieden een variëteit aan acts en thema's aan. . Twijfel daarom zeker niet te vragen naar alle mogelijkheden voor uw ontvangst act of straatentertainment.  Hoog, Mooi, verrassend en vrolijk voor uw gasten! Ook geschikt voor het uitdelen van uw flyers en prachtig als Circus Act!


En voor nog meer entertainment en acts met een lach...neem contact met ons op!!