Animatie Acts!


NIEUW!!

Pallasso de reuze olifant en/of Beer!

Pallasso presenteert deze unieke act in Nederland!

Pallasso de reuze olifant en /of Beer vormen een zeer bijzonder originele en komische attractie!!!!

Een eigenzinnige (circus) Olifant en/of Beer van 3 meter hoog die het allemaal denkt te weten, maar zijn begeleider niet altijd daar brengt waar hij heen zou willen gaan. een verrassende act en publiekstrekker bij uitstek die pure aanzien krijgt.

Zij komen samen uw locatie bezoeken, dit zorgt voor veel hilarische momenten, die zeker door uw publiek opgemerkt zullen worden. Met hun vrolijke, komische en onschuldige uitstraling weten zij iedereen voor zich te winnen en zullen veel plezier beleven aan de gekke capriolen van deze opmerkelijke act, Kortom, volop vermaak voor jong en oud !!

 

Een zeer geschikte en opvallende animatie-act op feesten, bedrijfsevenementen, festivals, beurzen, circus en winkelcentra. zoals oa: opening act, rondlopende animatie, handjes geven, foto-actie, uitdelen van geschenkjes, etc.


Pallasso's Circuspaardjes!

Pallasso's Circuspaardjes vormen een bijzonder originele en komische attractie!!!!

De Pallasso clowns komen samen met hun circuspaardjes uw locatie bezoeken, op zoek naar van alles en nog wat. Dit zorgt voor veel hilarische momenten, die zeker door uw publiek opgemerkt zullen worden. Met hun vrolijke, komische en onschuldige uitstraling weten zij iedereen voor zich te winnen en zullen veel plezier beleven aan de gekke capriolen van deze opmerkelijke act, Kortom, volop vermaak voor jong en oud !!

Inzetbaar op uw evenement/feest zoals oa: openingacts, rondlopende animatie, handjes geven, foto-actie, uitdelen van geschenkjes, etc.


Karakters & Animatie!

Het entertainment van Pallasso zal altijd met de juiste sfeer en beleving en op een zeer gepaste wijze gebracht worden daarom  kunt u onze acts, acteurs en typetjes op elke gelegenheid plaatsen.

Telkens duiken ze ergens anders op en houden de gasten op een sfeervolle, komische, verfrissende, magische of ontroerende manier bezig of bijzondere ontvangsten maar altijd de juiste sfeer weten te creëren en in staat om elk gewenst karakter gestalte te geven!  

Zeer komische animatie acts een aanvulling op uw feest!


Opening act Old Battle Cannon!

Pallasso presenteert een knotsgekke maar wervelde opening met het Old Battle Cannon een ouderwets oorlogskanon dat doormiddel van een lont kan worden afgevuurd.

Het kanon met 8 shots confetti of streamers in de gewenste kleur(en) en schiet 10 tot 25 meter ver! Een prachtige eyecatcher samen met Pallasso!

Het kanon wordt bediend door Pallasso of een Franse kanonnier. Tevens verzorgen wij een rode loper met afzetpaaltjes, om deze openingshandeling helemaal compleet te maken!

Opening Speelcircus!

In juli hebben we ons Speelcircus officieel geopend ❤! Wat vind jij van onze nieuwste attractie?

Posted by BillyBird Park Hemelrijk on Wednesday, September 6, 2017

De Kameel!

De Kameel animatie act straattheater circus pallasso clown erico entertainment clown marcel oosterseact circusdirecteur kamelen kameel straattheater animatieact clown erico circus theater act pallasso clownsevenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeel

Pallasso presenteert deze unieke act in nederland of het nu warm of koud weer is, met deze animatieact haal je de zinderende woestijn in huis. Een eigenzinnige (circus) kameel die het allemaal denkt te weten, maar zijn begeleider niet altijd daar brengt waar hij heen zou willen gaan.

een verrassende act en publiekstrekker bij uitstek de kameel die pure aanzien krijgt. 

De kameel is in alle thema's mogelijk circus, oosters, kerst en een zeer geschikte animatie-act op feesten, bedrijfsevenementen, festivals, beurzen en winkelcentra.

Tip: leuk in combinatie met Pallasso's Circuspaardjes!

Steltenlopers!

Wilt u uw gasten verbluffen met een spectaculaire act? Onze steltenlopers zullen iedereen ‘versteld’ doen staan met de beste comedy, charme en schitterende kostuums op grote hoogte. Wij bieden een variëteit aan acts en thema's aan. . Twijfel daarom zeker niet te vragen naar alle mogelijkheden voor uw ontvangst act of straatentertainment.  Hoog, Mooi, verrassend en vrolijk voor uw gasten! Ook geschikt voor het uitdelen van uw flyers en prachtig als Circus Act!


Bellenblaas act!

Het Vlooiencircus!

Deze bellenblaas act is een vrolijke en interactieve mobiele animatie act.
De Bellen vertellen als straattheater act of show act  De kostuums zijn altijd sprookjesachtig en kan naar wens worden aangepast in diverse thema’s.
De imposante bellen zorgt voor een sprookjesachtige beleving.

Deze bellenblaas act is een magisch schouwspel van prachtige kleine, grote en super grote bellen!


Pallasso presenteert: Het vlooiencircus.

Stap terug in de tijd en neem een kijkje bij het kleinste circus ter wereld,
bevolkt door minuscule artiesten: VLOOIEN!!!
Klein van stuk, groot in daden!

Een vlooien circus is een beleving op zich. U ervaart de kunsten van onze artiesten als geen ander. het is lachen, gieren en brullen. U krijgt spanning en sensatie. wij garanderen U dat u dit nog nooit heeft gezien en dat alles vanuit ons nostalgisch theater


En voor nog meer entertainment en acts met een lach...neem contact met ons op!!