Erico


ERICO       Comedy Entertainer

We weten allemaal dat lachen gezond is, daarom geeft Clown Erico het publiek een flinke dosis Vitamine L, wat uiteraard staat voor Lachen!. Deze clown met sympathieke uitstraling zal jong en oud aan het bulderen krijgen, met zijn ongeremde enthousiasme is plezier gegarandeerd! Naast shows, reprises, entrees en acts die tot in de puntjes uitgedacht zijn, draait deze clown zijn hand niet om voor wat improvisatie en dollen met het aanwezige publiek. Erico is een rasechte entertainer voor alle leeftijden.

Van alle markten thuis!

Clown Erico maakt deel uit van Pallasso, een gezelschap dat circus, theater en entertainment levert voor een groot publiek, op traditionele en tegelijkertijd uiterst creatieve wijze. Naast de traditionele clown voorstellingen kun je Erico ook boeken als circus artiest, ballonartiest, goochelaar of animatie act voor, tussen en na voorstellingen of evenementen, maar ook complete shows. Daarbij zal het team van Pallasso de complete organisatie op zich nemen als je dat wenst, of je boekt gewoon een prachtige voorstelling uit het brede assortiment live acts voor iedere gelegenheid. Met Clown Erico wordt het altijd een feest


Laat je verbazen!!

Je zult direct een nostalgisch gevoel krijgen als je de videoclips van Clown Erico en het Pallasso gezelschap bekijkt. Geniet van humoristisch entertainment dat doet denken aan de grote clowns, goochelaars en entertainers van lang vervlogen tijden. Toch weet deze artiest een frisse draai te geven aan de traditionele clown act, met opvallende attributen en komische interacties.

Van circus clown tot theater clown.. niks is te gek!

Eigenlijk zijn er te veel mogelijkheden om op te noemen, neem daarom gerust even contact op voor alle acts en entertainment.
Haal het circus in huis!


CIRCUS CLOWN

Clown Erico geeft het hele publiek dan ook volle dosis Vitamine L van Lachen. Een sympathieke clown die zowel jong als oud aan het lachen weet te krijgen...Een taak die hij vol enthousiasme vervult.
De klassieke clown, die de oude kunst vulde met het maken van lachen met nieuw leven. Verse fantasie & originaliteit en hij heeft een breed scala aan komische, verrassende en magische shows, reprises, entrees en acts voor alle leeftijden

Erico weet als ras entertainer de lachers op zijn hand te krijgen en goed in te spelen op onverwachte situaties in het publiek.
Geniet van en lach om deze sympathieke clown die bewijst dat een clown meer moet hebben dan een rode neus om écht clown te zijn. plezier gegarandeerd!
Clown Erico werkt ook in circus, theater en variete shows en hij heeft al meer dan 30 jaar het publiek op internationaal niveau vermaakt.

BALLONARTIEST

Kleed ieder feest of evenement gezellig aan met kleurrijke ballonfiguren. Erico de Ballon entertainer draait er z’n hand niet voor om … of juist wel? De bekende hond, bloem en zwaard kunnen wel maar zijn eigenlijk not done in zijn repertoire,  deze professionele ballonartiest heeft ruim 400 figuren in zijn oeuvre! Ben je op zoek naar ‘exclusieve en luchtige’ decoratie voor ieder evenement? Dan moet je zeker contact opnemen met deze ballonartiest extraordinair.

GOOCHELAAR

Wat krijg je als je een goochelclown ‘ontmaskert’ en in een pak hijst? Een professionele goochelaar die ieder publiek versteld zal doen staan natuurlijk! Erico is ook zonder rode neus te boeken als tafelgoochelaar of podium illusionist, met een breed scala aan verbluffende trucs en die bekende sympathieke interactie met de aanwezige gasten.

PRESENTATOR

Een event organiseren is niet eenvoudig, laat het gerust over aan deze artiest die ook heel serieus kan zijn. Tenminste, wat betreft de organisatie van een evenement of presentatie. Voor zowel acts tijdens een vast programma of als rode draad door een presentatie heen verweven, kun je een beroep doen op Clown Erico of één van zijn andere gedaantes. Indien gewenst met versterking van zijn hilarische én betoverende collega’s.


circus, theater, clown, entertainment, acts, show, organistatie, decor verhuur, circus verhuur, presentators, artiesten, evenementen, tent verhuur, animatie acts, event manager, ganzenparade, theater show, kinder entertainment, bedrijfsfeesten, doelgroepen circus, thema entertainment, circus show, clowns, balloons, Regie en Consulting, goochelaars, pretpark shows, presentatie, promotie, entertainers, cruise ship shows, workshops, variété, Attracties, clown erico, clown marcel, circus acts en comedy

 

animatie caberet variate muziek show Theater en tv Circus en circus tenten decorbouw pretpark attracties circus decor en verhuur Pallasso circus theater clowns ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel ) evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promotions, opening, bedrijfsopening, festival, events, winkelcentrumpromotie, bedrijven