Pallasso neemt al u zorg uit handen!


Event organisatie pallasso  evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurzen, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, cooperate events, promotions, opening, bedrijfsopening, festival, events, winkelcentrumpromotie, bedrijven  Pallasso

Pallasso de juiste entertainment service, Speciaal voor u op maat gemaakt naar uw eigen wensen.
Of het nu gaat om een compleet circus, theater(shows), evenement, dinnershows, bedrijfsfeest, cruiseschepen, winkelcentrum, opening, festival, bruiloft, een personeelsfeest, scholen, pretparken of wat voor een feest dan ook, het succes van uw evenement begint met de keuze van het entertainment. Het zijn de presentators, acts, clowns, animators, illusionisten, zanger(s)(essen), showorkesten en al die andere artiesten die uw evenement een ziel geven.

Sfeer en beleving zijn de kernwoorden van Pallasso!

Zo groeit uw feest uit tot een gebeurtenis die een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw gasten.
Omdat Entertainment zo belangrijk is, zorgen wij dat u een zeer ruime keuze heeft uit de crème de la crème van de nationale en internationale showbizz.
Want wat u ook wenst en wat voor feest u ook te vieren heeft, u kunt bij ons terecht voor een bijzonder uitgebreide selectie topartiesten en entertainment!
Pallasso organiseert, verzorgt, regisseert en presenteert onvergetelijk entertainment voor jong en oud.

 

Pallasso denkt met u mee!

Wij verzorgen alles waarbij entertainment nodig is zowel voor de schermen als achter de schermen word het voor u zorgeloos geregeld.. Of het nu gaat om circus, een productpresentatie, shows ,live muziek, clowns of (bekende) artiesten. Van (circus)tenten, catering, decoratie/ aankleding tot verzorging en attracties u vindt het bij Pallasso. Wij denken met u mee voor de passende vorm voor uw feest of evenement, hoe groot of klein dan ook. Met Pallasso kunt u werkelijk alle kanten uit.

Voor ieder circus, theater, evenement of feest geldt dat de shows, artiesten, kleding, rekwisieten, catering, geluid en licht tot in de puntjes verzorgd zijn. Natuurlijk worden al onze acts en producties met enthousiasme en vakmanschap gebracht. Kortom een zorgeloos feest of evenement waar u en uw gasten enkel onvergetelijk van hoeven te genieten en waarbij aan alles gedacht is!

Kiezen voor Pallasso is: Meer dan 30 jaar ervaring, Professioneel & Kwalitatief, Meedenkend, Eerlijke Prijzen en Experts in entertainment!

 

De entertainment service voor kwalitatief en onvergetelijke shows en entertainment!

Pallasso als entertainment echt onvergetelijk moet zijn!