Consumentenacties


Pallasso circus theater clowns ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )

Circus Pallasso regelt het allemaal!!

Vanuit de visie om de klant te “boeien-binden-belonen” organiseren wij deze consumentenactie. Deze actie word op maat voor u uitgewerkt, zodat deze aansluit op de behoeften en bezoeker van uw evenement .

Bedrijven, supermarkten, winkelcentra en winkeliersverenigingen kiezen bij acties, 9 van de 10 keer voor het thema Circus . Waarom? Wie circus ervaart waant zich direct in de wonderlijke wereld van "Het Circus", De geur van zaagsel, de muziek en zoete popcorn prikkelt en verbeeldt de zintuigen!

Wij begeleiden uw consumentenactie van A tot Z. Samen met u bepalen wij de datum, locatie tent of uw lokale theater en de spaarvorm. Nadat U of wij de vergunning hebben geregeld, verzorgen wij voor u de gehele campagne. In de weken voor de komst van het circus spaart de consument voor kaarten en zullen wij regelmatig al voor de gebeurtenis promotie maken bij u publiek!.

En dan is het zover! Op en voor onze tenten wapperen de vlaggen van uw organisatie (of uw lokale theater). Men wordt ontvangen in het buffet waar het ruikt naar verse popcorn en heerlijke koffie. Uw gasten genieten van een internationale circusshow. U trakteert uw klanten niet op een lukraak kindercircus, maar op een wervelende hoogstaande voorstelling voor het hele gezin. De prijs van deze circus-spaaractie is inclusief alle bijkomende kosten. Dus geen verrassingen achteraf!

Wij wensen u een prettige voorstelling!


Pallasso circus theater clowns ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )
Clown Erico ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )
circus theater ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )
Pallasso circus theater clowns ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )
circustenten ( Pallasso de officiële website van Clown Erico en Clown Marcel )